Nástroje pre uľahčenie prístupu

Email: urad@obecolesna.sk

Tel: 0902 244 456

Vyberte váš jazyk

pdf

Obecný úrad Olešná oznamuje občanom, že Obec Staškov má vypracovaný strategický dokument : „Zmeny a Doplnky č. 1 Územného plánu obce Staškov“.
Znenie oznámenia o strategickom dokumente je zverejnené na stránke https://www.enviroportal.sk/sk/eia/detail/zmeny-doplnky-c-1-uzemny-plan-obce-staskov .
Verejnosť môže doručiť svoje písomné stanovisko Okresnému úradu Čadca, odbor starostlivosti o ŽP do 15 dní od zverejnenia.
Konzultácie k strategickému dokumentu je možné uskutočniť na Okresnom úrade Čadca, odbor ŽP počas celého procesu posudzovania strategického dokumentu v pracovných dňoch počas úradných hodín (termín konzultácie odporúčame dohodnúť vopred telefonicky – 041/4308751 alebo e-mailom Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.) .

 

Oznámenie o strategickom dokumente je dostupné v kancelárii podateľňa OcÚ Olešná, verejnosť môže do neho nahliadnuť, robiť z neho odpisy, výpisy alebo na vlastné náklady zhotoviť kópie do 14 dní od zverejnenia.

Príloha: Oznámenie o strategickom dokumente

Vyvesené dňa: 03.03. 2021

region kysucezmosmojekysuce olesnarrakysucelogo zsk