Nástroje pre uľahčenie prístupu

Email: urad@obecolesna.sk

Tel: 0902 244 456

Vyberte váš jazyk

Uvítanie detí v obci Olešná dňa 25.6.2014Dňa 25. júna 2014 pán starosta Stanislav Novotný v spolupráci s členmi  sociálnej komisie obce a zástupkyňou starostu p. PhDr. Katarínou Plešivčákovou,  slávnostne privítali do života 14 narodených detí – najmladších občanov obce Olešná. Uvítanie detí prebehlo v priestoroch zasadacej miestnosti Obecného úradu v Olešnej za prítomnosti ich rodičov.

Patrili k nim: Martin Michalina, Vanesa Prachniarová, Marián Badžgoň, Viktória Bobeková, Marek Čečotka, Eliška Cudráková, Lenka Kubišová, Eliška Grečmalová, Terézia Horčičáková, Peter Belko, Sandra Perďochová, Samuel Hažík, Patrik Fuček a Sebastián Staník.

Pripravený bol príjemný kultúrny program o ktorý sa postarali deti s Materskej školy u  Rovňanov - Olešná 618, čím sa aj touto cestou chceme úprimne poďakovať pedagogickému zboru MŠ Olešná u Rovňanov 618 za spolupodieľanie sa na príprave tohto milého podujatia. Najmenšie detičky MŠ prispeli do kultúrneho programu svojím prednesom básní a spevom piesní.
Pán starosta v príhovore poprial rodičom veľa trpezlivosti pri výchove svojich detí, rodičovskej lásky, ale aj vedomostí potrebných na zdolávanie prekážok a neúspechov v živote. Následne rodičia vykonali slávnostný zápis do „Pamätnej knihy obce Olešná“, pán starosta matkám odovzdal kvet, p. PhDr. Katarína Plešivčáková odovzdala rodičom darček a p. Červencová Emília sa pripojila k prianiu odovzdaním pamätných listov. Poslanec p. Fuják Štefan rodičom taktiež poprial veľa úspechov pri výchove svojich ratolestí. Záverom tohto podujatia pán starosta pozval rodičov na pripravené občerstvenie.

region kysucezmosmojekysuce olesnarrakysucelogo zsk