Nástroje pre uľahčenie prístupu

Email: urad@obecolesna.sk

Tel: 0902 244 456

Vyberte váš jazyk

plagat

II. VEĽKONOČNÝ VÝSTUP
Milí priatelia,
Čas nám neustále plynie a po druhých ročníkoch spoločných akcií, ako úspešný Remeselný Mikuláš a 6. Reprezentačný ples, prichádza opäť Veľká noc a s ňou aj náš Veľkonočný výstup.
Myšlienka tejto akcie sa zrodila cca. takto pred rokom. Spoločne s milovníkmi a milovníčkami turistiky, nás napadol skvelý nápad: spojiť náboženský zmysel Veľkej noci s aktívnym strávením voľného času v prebúdzajúcej sa prírode. Žiaľ situácia vtedy nedovolila pôvodný plán - Výstup ku Kaplnke Klín, avšak Výstup ku zvoničke v Potôčkoch predčil všetky očakávania, nakoľko sme sa zišli v hojnom počte a myslím si, že si to aj riadne užili.
Verím tomu, že rovnako to bude aj tento rok! Srdečné Vás všetkých pozývam, nakoľko s rovnakou partiou skvelých ľudí sme tentokrát vymysleli Veľkonočný výstup od Točne v Potôčkoch, odkiaľ sa cez osadu u Cvinčekov vyberieme k Železnému krížu, kde strávime pár chvíľ a následne sa poberieme smerom na Prislop, kde nás už bude čakať ohnisko na opekanie. Preto si určite nezabudnite klobásky, alebo iné dobroty zabaliť so sebou. Pitný reži v podobe čapovaného pivka a kofoly bude rovnako aj tento rok zabezpečený. Výstup ukončíme prechodom cez osadu u Hruškov späť na Točňu.
Na všetkých sa veľmi tešíme!
Anton Dočár.

Viac fotografií z akcie nájdete na: Fotogaléria

region kysucezmosmojekysuce olesnarrakysucelogo zsk