Nástroje pre uľahčenie prístupu

Email: urad@obecolesna.sk

Tel: 0902 244 456

Vyberte váš jazyk

 zasadacia miesnosť 1

MÁME NOVÚ ZASADACIU MIESTNOSŤ
V posledných týždňoch sme postupne dokončievali novú zasadačku v našom obecnom úrade. Na túto realizáciu sme využili dlhodobo nevyužité priestory v zadnej časti budovy, v ktorých bol badateľný výborný potenciál práve na tento účel.
Práce sme realizovali ako obec svojpomocne. Od pôvodnej myšlienky, návrh a samotnú realizáciu som sa vždy mohol spoľahnúť na našich šikovných zamestnancov, ktorým patrí obrovské poďakovanie. Pracovali síce vrámci svojej prac. doby, ale práve vďaka ich šikovnosti a zručnosti sa nám tým pádom podarilo ušetriť pár finančných prostriedkov. Chlapi, ďakujem!
Potenciál tejto našej zasadačky vidím do budúcna ako naozaj veľký. Okrem zasadnutí Obecného zastupiteľstva (prvé sa v nej už uskutočnilo, predvčerom v piatok 8.3.) ich vieme využiť aj na iné stretnutia, rokovania, komisné zasadnutia, ale taktiež ich vieme ponúknuť do prenájmu pre občanov v prípade konania rôznych školení alebo iných akcií. :)) Nakoľko zasadačka disponuje aj vlastnou kuchynkou a toaletou a tiež má vlastný vchod, môže fungovať samostatne.
Spoločne s týmito priestormi, sme zrekonštruovali aj prístupové schodisko za pomoci p. Petra Čečotku a jeho firmy. Myslím si, že sa práce v skutku vydarili. Jedná sa o jednoduchý, ale za to kvalitný a moderný dizajn, ktorý snáď bude slúžiť niekoľko rokov dopredu. Veď posúďte sami.
S prianím pekného zvyšku nedele.
Anton Dočár.

 Viac fotografií nájdete v sekcii: Fotogaléria

region kysucezmosmojekysuce olesnarrakysucelogo zsk