Nástroje pre uľahčenie prístupu

Email: urad@obecolesna.sk

Tel: 0902 244 456

Vyberte váš jazyk

Reprezentačný ples obce OlešnáMilí priatelia, v sobotu 14.01.2023 sa uskutočnil v poradí už 5. Reprezentačný ples obce Olešná. Po dlhšej pauze sme mali opäť príležitosť sa stretnúť a spoločne sa zabaviť. Rovnako sme tým aj otvorili plesovú sezónu v našej obci, nakoľko sa v sále nášho kultúrneho domu uskutočnia ešte ďalšie dva plesy. ?

Dúfam, že ste si ho s nami užili rovnako ako aj my s Vami. Chcel by som poďakovať všetkým hosťom za vytvorenie úžasnej a priateľskej atmosféry počas celej noci. Myslím si, že sme sa spoločne skvelo zabavili a každý si prišiel na svoje. Svedčí o tom aj to, že poslední hostia odchádzali naozaj až „za vidna“ a to nás veľmi teší!

Samozrejme, o dotvorenie tej pravej „plesovej“ nálady sa postarali všetci účastníci. Celým večerom nás previedla skvelá moderátorka Lenka Bytčánková, ktorej spoločenské hry oživili a rozosmiali aj tých, ktorí sa ich práve nezúčastňovali. Do tanca nám až do neskorého rána hrala hudobná skupina PULZ, ktorým patrí veľké ďakujeme, pretože aj napriek pokročilej hodine hrali s radosťou a úsmevom na perách. Zabudnúť nesmieme ani na partiu muzikantov z našej obce Ľudová hudba Františka Jaroša, ktorí svojou hudbou vítali hostí a počas zvyšku večera si spoločne s nimi zahrali a zaspievali. Výsledok bol naozaj skvelý, o čom sa môžete presvedčiť aj v priloženom videu. A taktiež sme tu mali aj dievčatá zo skupiny SILVER na čele s Nikou Kozubovou, ktoré si pre nás pripravili tanečné vystúpenia a spoločnú tanečnú scénku. Skutočne rozjasnili celú sálu. Všetkým Vám, vážení účinkujúci, veľmi pekne ďakujem, pretože bez Vás by to nebolo také skvelé, ako bolo!

Veľké ďakujem, by som chcel vyjadriť aj pani Šuškovej a celému jej úžasnému a ústretovému tímu, ktorí sa postarali o pohodlie každého hosťa, catering a výborne jedlo spolu s vynikajúcim candy barom. O nápojový bar sa postaral pán Vladimír Mravec, ktorému taktiež veľmi pekne ďakujem za profesionálny prístup. A v neposlednom rade, ďakujem každému, kto sa akokoľvek podieľal na organizácii nášho plesu, zamestnancom obecného úradu, poslancom obecného zastupiteľstva a tiež sponzorom, vďaka ktorým sme všetci mohli hrať až o 107 cien v našej tombole.

Ešte raz, veľmi pekne všetkým ĎAKUJEM! Neostáva nič iné, len sa tešiť na 6.ročník! ?

S úctou
Anton Dočár

region kysucezmosmojekysuce olesnarrakysucelogo zsk