Nástroje pre uľahčenie prístupu

Email: urad@obecolesna.sk

Tel: 0902 244 456

Vyberte váš jazyk

remeselny mikulas 023Milí priatelia, rád by som Vám všetkým poďakoval za účasť na piatkovom podujatí Remeselný Mikuláš.

Vianočné a predvianočné obdobie je jedno z najkrajších v roku. Je to obdobie, kedy sa ľudia stretávajú a navzájom si predávajú pocity šťastia a radosti. A to bol jeden z dôvodov, prečo sme sa rozhodli usporiadať toto atmosférou naplnené podujatie.

Tým ďalším bol určite zámer vyzdvihnúť a zviditeľniť šikovných občanov z našej obce a okolia, a tým im pomôcť a podporiť ich v ďalšej tvorbe. Preto by som sa chcel poďakovať všetkým zúčastnením remeselníkom. Vaše výrobky boli naozaj nádherne a originálne. Skutočne spestrili celý večer. Ďakujem Vám ?.

Celý večer nám spestrili aj všetci vystupujúci na našom pódiu. Veľmi pekne ďakujem tým, ktorí sa na zábave podieľali.

V neposlednom rade ďakujem všetkým, ktorí sa podieľali na organizácii, nášmu Mikulášovi a jeho pomocníkom, pánovi kočišovi a takisto poslancom OZ a zamestnancom obecného úradu za vynikajúci vianočný punč.

Milí spoluobčania, ako určite viete po našej obci pred 16. hodinou cestoval Mikuláš aj so svojimi pomocníkmi. Úprimne sa ospravedlňujem všetkým, ku ktorým sa Mikuláš s koníkom nedostali kvôli časovej tiesni a tiež nepriaznivému počasiu, kedy síce sneh vytvoril čarokrásnu a tú pravú atmosféru, ale rovnako znamenal pre Mikuláša, jeho pomocníkov a pána kočiša premočenie oblečenia. Úprimne nás to veľmi mrzí a dúfame, že väčšine detičiek to Mikuláš vynahradil v kultúrnom dome.

Síce sme spoločne s poslancami OZ mali na prípravu podujatia naozaj krátky čas, myslíme si, že nemohlo dopadnúť lepšie. Dovoľte mi, aj v ich mene vyjadriť všetkým úprimné Ďakujeme.

P.S.: Tešíme sa na ešte lepší druhý ročník Remeselného Mikuláša!

S úctou
Anton Dočár

 

region kysucezmosmojekysuce olesnarrakysucelogo zsk