Nástroje pre uľahčenie prístupu

Email: urad@obecolesna.sk

Tel: 0902 244 456

Vyberte váš jazyk

Kultúrny víkend v obci OlešnáPrelom mesiacov máj a jún zachytáva viacero príležitostí k možnosti strávenia príjemných chvíľ s rodinou napríklad aj pri príležitostí osláv váľania mája a Medzinárodného dňa detí. V obci Olešná sa cez víkend konali kultúrne podujatia rôzneho charakteru, z ktorých si mohol vybrať každý.



V sobotu 2.6.2018 boli v priestoroch pred Obecným úradom Olešná pripravené pracovníkmi obecného úradu a DHZ Olešná k oslavám MDD pre deti rôzne súťaže a aktivity na precvičenie tela a mozgových závitov.

Hoci nás najskôr prekvapil dážď, deťom v zábave nič nebránilo a presunuli sa do kultúrneho domu. Slnečné lúče a veselý program nám tentokrát priniesli FSk Vigľašanka a Drnbasa, ktorý v podvečerných hodinách vyvrcholil úspešným zvalením mája.

Kultúrny víkend pokračoval v nedeľu 3.6.2018 divadelným predstavením v podaní Divadelného súboru Jána Palárika Čadca na motívy jednoaktoviek A.P. Čechova Láska na 3x. Zároveň bola pri príležitosti MDD vo vestibule obecného úradu inštalovaná výstava prác žiakov zo ZŠ s MŠ Olešná Polgrúň na tému Obec Olešná – moja rodná obec. Výstava prác bude sprístupnená do 31.8.2018.
Touto cestou chceme vyjadriť poďakovanie všetkým, ktorí sa podieľali na uskutočnení týchto podujatí.

region kysucezmosmojekysuce olesnarrakysucelogo zsk