Nástroje pre uľahčenie prístupu

Email: urad@obecolesna.sk

Tel: 0902 244 456

Vyberte váš jazyk

erb obce

Obecný úrad Olešná bude zajtra, 22.12.2023 z dôvodu čerpania dovolenky zatvorený.

Úradné záležitosti môžete vybaviť v stredu 27.12. a v piatok 29.12. v čase od 07.30 do 14.00 hodiny. Stavebný úrad bude v stredu 27.12. zatvorený.
Dovoľujeme si Vám oznámiť, že za účelom zvýšenia bezpečnosti ochrany osobných údajov ako aj zavádzaniu nových elektronických služieb pre občanov, prechádza Obecný úrad v Olešnej na nový informačný systém D-COM. Nový informačný systém už nedovoľuje vyrubiť daň z nehnuteľností, daň za psa a poplatok za komunálny odpad, pri osobnej návšteve úradu takzvane na počkanie. Prosíme počkajte na doručenie platobného výmeru poštou, alebo do vašej elektronickej schránky- slovensko.sk. Následne na to môžete daň a ostatné poplatky uhradiť bankovým prevodom alebo v hotovosti v pokladni úradu. Čoraz stupňujúce sa kybernetické útoky na subjekty verejnej správy, nútia aj našu samosprávu prechádzať na nové informačné systémy, ktoré vo svojich začiatkoch prinášajú viaceré komplikácie a problémy.
V roku 2024 budú platiť tie isté zelené žetóny, ktoré platili aj v roku 2023. Žetóny a vrecia si môžete prísť prevziať na podpis. Po zaplatení poplatku sa Vám odpočítajú. Stolový kalendár na rok 2024 je pripravený 1 ks na 1 súpisné číslo.
Ďakujeme za pochopenie.

region kysucezmosmojekysuce olesnarrakysucelogo zsk